Domina Turku - Pieksämäki - Oulu, Mistress Mariella

MISTRESS MARIELLA

Olen yli kymmenen vuoden aikana tullut jo monelle kinkylle tutuksi. Dominointi on minulla verissä, en voisi ajatellakaan itse olevani alistuvana osapuolena, joten sikälikin minua voi sanoa aidoksi Dominaksi. Leikin kinkyleikkejä myös vapaa-ajallani, ja olenkin moneen muuhun ihmiseen verrattuna onnellisessa asemassa, koska olen onnistunut yhdistämään rakkaan harrastuksen ja työn. Kokeilunhaluni on rajaton, kuitenkin aina tiettyjä turvasääntöjä noudattaen. Sessioissani nautin aidosti saadessani alistaa, kurittaa, kiduttaa, nöyryyttää - ja olla palvonnan kohteena.

Olen luotettava ja vastuuntuntoinen, mutta myös täysiverinen narttu. Minussa on monta puolta, tulet huomaamaan. Saatan ensiksi antaa harhaanjohtavan kiltin vaikutelman, mutta sessioissani et voi välttyä huomaamasta, että Valtiattaresi on aikuinen, naisellinen nainen, joka tietää mitä haluaa ja sen myös ottaa; tarpeen vaatiessa erittäin julmasti. Naisellinen ylivertaisuuteni valkeni minulle jo kauan sitten, ja teen sen tosiasian myös sinulle sessiossa selväksi! Aitona sadistina käytän sinua ajoittain äärirajoillasi, nauran kun kiemurtelet ja vikiset käsittelyssäni, mutta kuitenkin terveellä maalaisjärjellä varustettuna tiedän milloin riittää. Nautin kuitenkin yhtä lailla pehmeämmistä sessioista; viihdyn mainiosti myös hyvän jalkaorjan hellittävänä...

Olen niinsanottu "pukeutuva" Domina. Mielestäni fetissiasuun, niukkaankin, pukeutunut nainen on seksikkäämpi kuin täysin alaston; pitäähän jotain jäädä arvailun varaankin. Minulla ei siis ole mitään tarvetta paljastaa sinulle rintojani tai intiimialueitani vain siksi, että sinä haluaisit palavasti ne nähdä. Private-showta en tee lainkaan.

Kun haluat irti arjesta, ota yhteyttä!

Domina Turku - Pieks?m?ki - Oulu, Valtiatar Mistress Mariella