Dominastudio, Dungeon - KinkyKammio, Pieksämäki

KINKYKAMMIO - PIEKSÄMÄKI

KinkyKammio on kahden ystävyksen ja kollegan yhteisprojekti. Teemme kaikenlaiset fetish- ja BDSM-sessiot laidasta laitaan, monivuotisella kokemuksella, taidolla ja tunteella turvallisuutta unohtamatta. Yhteissessiot sopimuksen mukaan.

Studio sijaitsee Pieksämäen lähettyvillä, keskustasta on vajaan puolen tunnin ajomatka. Sen tarkempaa osoitetta et täältä löydä, koska pyrimme pitämään turhat uteliaat poissa ja sitä kautta suojaamaan leikkikaveriemme yksityisyyttä. Studion sisäänkäynnillä ei ole mitään opasteita, kylttejä eikä vilkkuvia valomainoksia, joten pääset saapumaan paikalle huomiota herättämättä. Sessioaika on joka tapauksessa aina varattava etukäteen, saat saapumisohjeen ajanvarauksen yhteydessä. Studion vastaanotto on siis AINOASTAAN ajanvarauksella, suoraan ovelle on tuttujenkaan turha tulla koputtelemaan.

Aikaa varatessasi, muista soittaa numero näkyen; häirikköpuhelujen välttämiseksi emme vastaa tuntemattomiin numeroihin. Emme myöskään missään olosuhteissa soita sinulle takaisin. Ei tekstiviestejä!

Annathan meille työrauhan ja muille asiakkaille häiriöttömän käynnin. Tule täsmälleen sovittuna aikana. Mikäli olet etuajassa, tai tiedät myöhästyväsi, soita. Näin vältymme yhteentörmäyksiltä, ja olen valmis vastaanottamaan sinut yksityisesti.

Studion varustus

KinkyKammiolla on erilaisia huoneita eri tarkoituksiin. Klinikkahuoneessa on aito gynekologin tutkimuspöytä, sairaalasänky ja sähköinen hierontapöytä. Autenttisin lääkärinvälinein ja monipuolisin sähkölaittein varustettu huone sopii erinomaisesti kaikkiin lääkäri- ja hoitajasessioihin.

Studiohuone on asianmukaisesti varustettu ja sieltä löytyy muun muassa sidontapöytä pää-käsi- ja jalkapuineen, x-risti, piiskauspukki, tallomislaatikko, "kuningattaren tuoli", slingi, bondagetuoli, panokone ja runsaasti pienempää välineistöä. Ruoskia, piiskoja, köysiä, sauvoja, nipistimiä, tappeja... Kurittomille oppilaille löytyy myös oma pieni liitutaululla, karttapallolla ynnä muulla tarpeellisella rekvisiitalla varustettu koulunurkkaus pulpetteineen. Ja kuin sokerina pohjalla, tiiteille on tarjolla hyvä valikoima asusteita!

Caritalla on laaja hierontavalikoima, joten niihin on varattu tila erikseen.

Käytössäsi on myös suihku ja sauna halutessasi. Pyyhkeet ja pesuaineet löytyvät paikan päältä, sinun ei tarvitse tuoda omia peseytymisvälineitä.

Tervetuloa sessioon! Terveisin Mariella ja Carita

Suorat linkit kalentereihin:

Carita ja Mariella

KinkyKammio KinkyKammio KinkyKammio