Domina SM-sessiot - Valtiatar Mistress Mariella

SESSIOT

Sessioissa puuhailen mieleni mukaan asettamiesi rajojen puitteissa. Olet yksinkertaisesti leluni, joka toteuttaa kaikki oikkuni ja ottaa vastaan sen mitä on ansainnutkin! Voit kuitenkin turvallisin mielin antautua käsiini rankemmissakin sessioissa; kunnioitan rajojasi ja siksi sovimme sinulle oman turvasanan tai eleen, jolla voit keskeyttää tai lopettaa session, jos meno alkaa tuntua liian rankalta.

Sopimuksen mukaan sessioon voi osallistua useampi orja. Myös naiset ovat tervetulleita sessioon!

Muutamia esimerkkejä:

Sidonnan ja kahlehtimisen ystäville tarjolla on monia mahdollisuuksia, koska studion kalustus on suunniteltu tätä silmällä pitäen. Nahkakahlein, käsi- ja jalkaraudoin, köysin, ja järeämmän kiinnityksen ystäville löytyy myös rutkasti kettinkiä. Muumiointi onnistuu joko muovikelmulla, tai klinikalla ihan tavan siteillä. Pikkupakettisi sitomiseen käytän narua tai ohutta köyttä, ja se, mihin sen narun pää sidotaan, onkin sitten jo toinen juttu... Studiolta löytyy myös pari häkkiä ja pimeäkoppi.

Piiskaa ja ruoskia käytän erittäin mielelläni kouluttamiseesi ja rankaisuun tilanteen mukaan. En tarvitse tekosyitä piiskaamiseesi; en siis lässytä sessiossa siitä, miten olet ollut tuhma poika. Piiskaan, koska haluan tehdä sen ja nautin siitä. Huolellisella lämmittelyllä sitä voi jatkaa tuntitolkulla... Suosikkivälineeni on tavan ratsupiiska ja rottinkikeppi, joskin vain mielikuvitus on rajana kun kuritusvälineitä mietitään. Erilaisia raippoja, lätkiä, hapsuruoskia, keppejä, koivuvitsoja, vyö, hiusharja, nokkoset... Lista on loputon. Laitan mieluusti sinut myös polven päälle poikittain, ja annan vanhanaikaisen selkäsaunan ihan käsipelillä!

CBT (cock and ball torture). Tähän tarkoitukseen studiolta löytyy parikin näppärää ympärillesi lukittavaa laatikkoa, joissa todellakin olet armoillani! Viimeistään tässä vaiheessa opit tietämään aitojen ja rakennekynsien eron, kun upotan aidot, terävät, pitkät kynteni palleihisi... Tykkään myös talloa tarpeettoman ulokkeesi sille kuuluvaan asemaan, päästessäsi samalla ihailemaan pitkiä sääriäni ja korkeakorkoisia saappaitani/kenkiäni voimatta tehdä asialle mitään. Sähköllä kiduttaminen on yksi mielipuuhiani, ja siihen tarkoitukseen studiolta löytyy erilaisia remmejä, tappeja, nipistimiä, hanskat ja sondi.

Roolileikit kuuluvat olennaisena osana sessioihin. Voit joutua tuhman sairaanhoitajan tai lääkärin tutkimuspöydälle, kiduttamisen taitavan upseerin kuulusteltavaksi, ankaran opettajan nuhdeltavaksi jälki-istunnossa, tai vaikkapa naispomon käskytettäväksi. Myös ponin- ja koirankoulutus onnistuu. Palvelet Valtiatarta kotiapulaisena, huonekaluna ja jopa tuhkakuppina.

Strap-on-dildoa käytän mielelläni narttujani kouluttaessani. Valikoimassa on erilaisia dildoja ja tappeja, myös teräksisiä sähköstimulaatioon. Fistaus. Klinikkamme virallisena valelääkärinä suosittelen eturauhashierontaa, aivan kuten oikeatkin lääkärit...

Face-sitting/hengityksen kontrollointi (Huom! Pöksyt jalassa!)

Mikäli oma toiveesi on jäänyt tässä mainitsematta, kysy silti rohkeasti; teen paljon muutakin sessioissani kuin edellä mainitut asiat! Saan sinut nöyräksi ja tottelevaiseksi monin eri tavoin, ja edellämainitut toiminnot ovat vain esimerkkejä. Kipu ei todellakaan automaattisesti kuulu session sisältöön, vaan toiveesi ja rajasi otetaan aina huomioon session suunnittelussa.

Fetish-sessiot

Pehmeämmän ajanvietteen ystävälle tarjolla on monenlaisia fetish-sessioita. Minulta löytyy upeita kenkiä, reisisaappaita, korsetteja, natisevaa PVC:tä, tuoksuvaa nahkaa, jopa turkiksia... Kerro toiveesi ja vietä mukava hetki Valtiattaren kanssa salaisen paheesi parissa!

Bondassage-sessiot

"Pehmosessio", bondassage on bondagen, aistideprivaation ja hieronnan yhdistelmä.

Näitä juttuja en tee

Eritesessiot; kultasuihku, kaviaari, roomalainen suihku.

En strippaa, ja "sauvashowt" tehdään lähinnä orjien perseillä!

EI seksiä!Henkilökohtainen sessiohinnastoni:
Kaksi Dominaa/ parit
Domina SM-sessio - Valtiatar Mistress Mariella Orja sessio, Valtiatar Mistress Mariella

Sessioon tulevan kolme kultaista sääntöä:

1. Puhtaus

Puhtaus on minulle sessioissa asia, josta ei tingitä. Olethan raikas ja puhdas sessioon tullessasi, hielle saat haista vasta session jälkeen! Mikäli joudun passittamaan Sinut suihkuun saapuessasi, siihen kuluva aika vähennetään sessioajastasi.

2. Täsmällisyys

Ole täsmällinen! Et saa tulla kolkuttelemaan ovelle etuajassa sen enempää kuin myöhässäkään. Näin varmistat itsellesi ja muille häiriöttömän käynnin ja minulle työrauhan.

3. Päihteittä

Alkoholi, huumeet ja BDSM eivät sovi yhteen. Mikäli huomaan Sinun olevan alkoholin tai muiden huumaavien aineiden vaikutuksen alainen, et pääse etuovea pidemmälle!