Domina Mistress Mariella - Sikamainen juttuSIKAMAINEN JUTTU osa I

S pysähtyi pyyhkimään hikeä otsaltaan käsivarteensa, ja lepuutti hetken käsiään. Oli kuuma päivä, aurinko porotti pilvettömältä taivaalta, eivätkä mökin pihapiiriä ympäröivä metsikkö ja rannan tuntumassa olleet puut suoneet varjoa vajan kulmalle enää tähän aikaan päivästä. Hän vilkaisi nopeasti rantaan päin toivoen, ettei Mistress ollut huomannut kiellettyä lepotaukoa. Mistress otti aurinkoa loikoillen mukavasti laiturilla. S:n helpotukseksi hän ei näyttänyt huomanneen mitään. Huokaisten hän otti taas kirveen käteensä, ja jatkoi puiden hakkaamista. Hän oli jo rehkinyt niiden kanssa pari tuntia, ja homma alkoi maistua sananmukaisesti... puulta. Vesipullokin oli taas tyhjä. S vilkaisi uudestaan laiturille, ja kun Mistress näytti torkkuvan, hän otti vesipullon ja lähti vaivihkaa hakemaan mökistä lisää juotavaa.

Mökissä oli mukavan viileää. S joi kiireettä muutaman lasillisen vettä, täytti pullonsa ja lähti sitten takaisin ulos. Hän pysähtyi niille jalansijoilleen terassilla huomatessaan, että laiturilla ei näkynyt ketään. Samassa hänen takaansa kuului pahaenteisen pehmeällä äänellä: "Kärsit tämän perseelläsi, senkin lusmuileva tollo! Pöksyt alas!" Ei siinä muu auttanut, kuin pudottaa ne. Mistress hyväili rottinkikeppiä kädessään, ja sitten komensi S:n astumaan eteenpäin ja nojaamaan terassin kaiteen yli sen verran, että pylly jäi sopivasti tyrkylle. Ensimmäisen napakan iskun napsahdettua pakaroihin, S sävähti ja ähkäisi. Mistress kumartui S:n puoleen, ja sanoi "Tämä on lusmuilevan pikku idiootin parhaaksi." "Lusmuilevan pikku idiootin parhaaksi, kyllä Mistress! Kiitos Mistress!" S sanoi.

Yhdeksän nopeassa tahdissa napautettua iskua lisää, ja S:n hikoilu ei johtunut enää yksin helteestä. "Nyt ei lusmuilla enää. Tarvitsen juotavaa." Mistress sanoi. S yritti urheasti olla näyttämättä kirveltävää oloaan mennessään hakemaan sisältä juomaa Mistressille, mutta tämän tietäväinen hymy hänen pujahtaessaan mökkiin paljasti naisen tietävän täsmälleen miltä ahterissa tuntui. S laittoi Mistressin suosikkimehua jalalliseen lasiin, lasin pienelle tarjottimelle ja meni katse alas painettuna takaisin ulos. Hänen katseensa osui terassilla lojuviin pöksyihin, mutta hänellä oli sen verran pakotusta takapuolessaan, ettei hän halunnut uhmata kohtaloaan kysymällä saako pukea ne takaisin päälleen. Eihän ole orjan asia moista miettiä. "Missä Mistress haluaa nauttia juomansa?" S kysyi nöyrästi. "Tuosta tuoli toiseen käteen. Älä läikytä." Rottinkikepin napautusten saattelemana S käveli Mistressin edellä takaisin vajan suuntaan tämän osoitettua sinne päin.

Ei ollutkaan ihan helppoa kuljettaa tukevaa puutarhatuolia toisessa, ja tarjotinta toisessa kädessä. "Tollolla on kivat kissanviikset takapuolessa", Mistress huomautti, ja hänen huvittuneisuutensa paistoi hänen äänestään. "Tulisipa nyt joku käymään yllättäen..." Se oli ajatus, joka ei ollut juolahtanut S:n mieleenkään, ja silloin hän kompastui. Ei niin pahoin, että olisi kaatunut, mutta sen verran että läikytti Mistressin juoman.

"Minähän varoitin läikyttämästä, senkin luuseri! Tästä seuraakin ihan spesiaalirangaistus moiselle suttupytylle. Haet uuden mehun. Kontaten." Mistress istui tuoliin odottamaan, ja S konttasi takaisin mökkiin pitäen lasia ja tarjotinta toisessa kädessään. Niin nopsaan kuin pystyi. Polviin sattui, mutta se oli sivuseikka. S tiesi, että häntä sattuu paljon kovemmin, jos hän mokaa toisen kerran. Takaisin päin konttaaminen olikin jo hitaampaa, mutta S onnistui olemaan sotkematta lisää. Mistress asettui mukavasti puutarhatuoliin, otti juomansa, ja siemaili siitä muutaman kerran komentaen sitten S:n jatkamaan halkosavottaansa. S huhki nyt tosissaan miettien samalla tulossa olevaa rangaistustaan. Valtiattarensa tuntien hän oli varma siitä, että se olisi jossain määrin nöyryyttävää.

Vihdoin S sai kaikki puut hakattua. Mistress käski tyynesti laittaa saunan lämpiämään, ja lähti kiertelemään pihapiiriä kuin jotain etsien. Lähellä rantaa hän pysähtyi, tutki maaperää hetken ja palasi sitten orjansa luokse. " Ota kaksi ämpäriä mukaan ja seuraa, tollo!" Mistress näytti kohdan, jota oli aikaisemmin tutkinut, ja käski S:n kantaa järvestä vettä siihen niin paljon, että siihen muodostuisi kunnon lätäkkö. S:lla oli pahaenteinen olo, mutta hän totteli, kuten aina, oli hänen Valtiattarellaan millaisia oikkuja tai mielihaluja tahansa. S kantoi vettä, ja noin tusinan edestakaisen reissun jälkeen alue alkoi näyttää kovasti kuravelliltä. Hän alkoi olla niin väsynyt, ettei arvannut mitä on tulossa. "Riittää", Mistress totesi. "Onkos suttupyttyluuserilla hiki? Tarvittaisiinko viilennystä?" Pahaa aavistamatta S myönsi, että olisi mukava tosiaan vähän päästä uimaan hikisen työpäivän jälkeen. "Käypä ensin tarkistamassa, että saunalla kaikki on ok."

Sitten Mistress komensi S:n lätäkköön. "Kieri, pikku idioottini. Kunnolla." Mistressin katse kertoi, ettei kannattaisi mullitella. Ja aikansa lätäkössä kieriteltyään S tajusi, miksi paikka oli niin huolella valittu. Savinen paikka muuttui hetkessä harmaaksi puuroksi, joka peitti hänet kauttaaltaan. Mistress komensi S:n istumaan polvilleen tämän aikansa kieriteltyä, otti käteensä savivelliä, ja alkoi hieroa sitä orjansa naamaan. "Mikä sinä olet?" hän kysyi. S:n oli vaikea puhua saamatta savivelliä suuhunsa, mutta hän onnistui sanomaan harvakseltaan "Olen suttupytty. Luuseri. Tollo. Pikku idiootti, Mistress." "Aivan oikein! Varsinainen sika!", Mistress kuittasi. "Mitä vielä?" S sanoi hädin tuskin kuuluvalla äänellä "Mistressin persehuora?" "Ei kuulu", sanoi Mistress. "Olen Mistressin persehuora", S huudahti kuuluvalla äänellä. "Tulihan se sieltä", Mistress totesi, komensi S:n vatsalleen ja painoi vielä S:n naaman hetkeksi savivelliin jalallaan. S alkoi olla melko lailla koominen näky, kun hänen hiuksensakin olivat savivellin sotkemat. Mistress kävi huuhtelemassa kätensä ja jalkansa rannassa. "Seuraa", Mistress sanoi, ja käveli sitten läheisten puiden alle S:n kontatessa perässä.

Siellä kierittely jatkui käskystä, ja jos Mistress oli virnistellyt savisen orjan kanssa, kikatus lisääntyi siinä vaiheessa kun orja alkoi olla saven lisäksi siihen tarttuneiden neulasten ja vanhojen lehtien peitossa. Lopulta Mistress antoi luvan lopettaa kierimisen. "Nyt pikku suttupytty on vielä piikkisikakin", ja hän nauroi katketakseen. S tunsi itsensä tolloksi. Ja neulasetkin hieman pistelivät iholla. Mikä voisi olla enää nöyryyttävämpää, hän mietti mielessään.

"Terassin rappusten vieressä on pieni pallo, käy noutamassa se", Mistress sanoi hymyillen. "Et saa käyttää käsiä." S konttasi terassin eteen, ja koska käsiä ei ollut lupa käyttää, hän haukkasi pallon suuhunsa. Siitä kuului kovaääninen "piip", ja samalla hetkellä rannan suunnasta kuului taas iloinen kikatus. "Vauhtia, luuseri!" Mistress hoputti kärsimättömänä. S konttasi Mistressin eteen, ojensi pallon suustaan, kiersi sitten Mistressin selän takaa hänen vasemmalle puolelleen ja istui siihen. Tätä kun oli harjoiteltu jo aiemmin. "Nouda!" kävi käsky, ja pallo lensi toiselle puolelle pihaa. Piikkisika konttasi useampaan kertaan pallon perässä, kunnes tuli se jäynä, mitä S oli jo odottanutkin.

Pallo lensi pihan reunalla olevaan isoon nokkospuskaan. S katsoi anovasti Mistressiään, totesi ettei armoa anneta, ja lähti konttaamaan kohti nokkospuskaa. Savikerros suojasi hieman, mutta kun pallon etsimiseen pusikosta meni aikaa, ei S voinut välttyä kunnon kirvelyltä. Mistress nauroi, kun S:lta karkasi väkisinkin muutama vinkaisu nokkosten poltellessa. "Oikein moiselle lusmulle tollolle", sanoi Mistress, kun S lopultakin kipitti pallo suussaan hänen luokseen tuskaisin ilmein. "Nyt järveen siitä, olet ihan siivottoman näköinen".

S peseytyi huolellisesti ja meni sitten odottamaan uusia ohjeita. Mistress oli tällä välin asettunut mukavasti puutarhatuoliin ja loikoili silmät kiinni. S asettui istumaan polvilleen Mistressin viereen, vaikka ne alkoivatkin olla jo tosi arat kaikesta konttaamisesta. Mistress ojensi kätensä ja silitti S:n poskea kädellään. Hän tiesi S:n jumaloivan hänen käsiään ja pitkiä lakattuja kynsiään. "Hyvin suoriuduttu, pikku tolloni", hän sanoi nousten sitten istumaan ja vinkaten S:n istumaan vielä lähemmäksi. S painoi päänsä Mistressin polvien päälle, sulki silmänsä ja nautti hänen käsiensä kosketuksesta hänen silitellessään S:n märkiä hiuksia ja kasvoja. "Tsekkaa sauna ja hae tarpeet kahta vihtaa varten", Mistress sanoi lopulta. "Ei tarvitse kontata nyt".

S oli keräämässä koivunoksia vihtoja varten, kun auto ajoi pihaan, ja siitä nousi uhkea nainen. S hätääntyi. Oli noloa olla mulkkusillaan vieraan silmien edessä. Hän koitti kerätä oksat mahdollisimman nopeasti, ja sivusilmällä hän vilkuili mikä vieras oli naisiaan. Mistress näytti ilahtuvan hänen saapumisestaan, ja he keskustelivat vilkkaasti halattuaan ensin. S laittoi vihdakset haarojensa eteen näkösuojaksi mennessään takaisin. Vieras mittaili S:n olemusta päästä jalkoihin, ja Mistress totesi ohimennen tämän olevan hänen luotto-orjansa. "Nimellä ei ole väliä, tollo se vaan on kotioloissa". "Käänny", sanoi vieras. S kääntyi selin, ja sai aikaan pienen nauruntyrskähdyksen. Vieras totesi Mistressille "jotenkin arvanneensa" että vauhtiraitoja löytyisi, ja ihottumankaan alkuperää ei tarvitse sen enempää miettiä. Mistress iski silmää sanoen: "Tunnet minut, Sisko".

Se nimitys sai S:n jossain määrin sävähtämään. Toinen Valtiatar Mistressin vieraana tiesi sitä, ettei hän tulisi pääsemään illasta helpolla.

Jatkuu...

-Mariella-

Takaisin tarinat sivulle