Domina Mistress Mariella - Sikamainen juttuSIKAMAINEN JUTTU osa II

Mistress kääntyi S:n puoleen sanoen: "Nyt teet nopsaan vihdat valmiiksi. Ja katsot, että meille on ateria odottamassa, kata terassille." "Kyllä, Mistress", S sanoi. Naiset menivät saunaan, ja S aloitti annetut tehtävät. Hänen ei ollut vaikea arvata, mistä saunasta kuuluva ajoittainen naurunremakka johtui. Mistress varmaan kertoi vieraalleen, mitä oli orjansa kanssa tehnyt tänään. Posket punoittaen hän teki vihdat valmiiksi, ja vei ne saunakamariin, koputti oveen ja lähti mökkiin.

Katettuaan kaiken valmiiksi, S lähti takaisin saunalle. Naiset olivat laiturilla olevista märistä jäljistä päätellen ehtineet jo käymään uimassakin. Hän ei muistanut jättäneensä koivunlehtiä saunan terassille ja sen eteen, mutta sen enempää asiaa miettimättä hän keräsi ne kaikki pois ja asettui odottamaan polvillaan istuen. Viileä nurmikko helpotti hieman polvissa tuntuvaa pakotusta.

Mistress komensi hetken päästä S:n saunakamariin, jossa hän loikoili penkillä pyyhe ympärillään Siskon istuessa mukavasti vieressä. "Käväisepä pikaiseen pesulla, haiset vieläkin savelle tänne asti", sanoi Mistress samalla nenäänsä nyrpistäen. "Kyllä Mistress", S sanoi ja luikahti saunaan. "Täytyyhän se orjankin selkä vihtoa, kun se tollo kerran niitä kaksi väsäsi", kuului seinän takaa Mistressin ääni, ja Sisko kuului olevan vankasti samaa mieltä. Hetken päästä ovi aukeni, ja molemmat daamit tulivat saunaan. Mistress sysäsi ämpärin, jossa oli heidän käyttämänsä tuuhea ja pehmeä vihta, syrjään ja otti sen takaa toisen. S:lle valkeni nyt, miksi niitä koivunlehtiä oli ollut terassilla melkoinen kasa. Tästä kun oli lehdet riivitty muutamaa väritäplää lukuunottamatta kaikki pois, ja se näytti lähinnä luudalta. "Käännypä, orjaseni, hoidetaan tämä niin ettei selkä kutia saunan jälkeen", Mistress sanoi tyynesti.

Hymyillen vienosti hän tarjosi vihtaa vieraalleen sanoen: "Sisko hyvä, sinä saat aloittaa". Eikä kutittanut selkää se vihtominen, kun daamit vuorollaan roimivat S:n selän tämän kiemurrellessa joka huitaisulla. "Viisi minuuttia", sanoi Mistress heidän poistuessaan saunasta, kun S oli kiittänyt heitä ensin kauniisti. S peseytyi nopeasti, ja kiiruhti tarjoilemaan vedettyään häthätää farkut jalkaansa. Alushousuja kun Mistress ei niiden alla halunnut orjansa käyttävän.

Tällä välin naiset olivat jo pukeutuneet, ja istuivat terassilla. Ateriointi sujui leppoisissa merkeissä; S tarjoili ja istui Mistressin vasemmalla puolella polvillaan istuen aina, kun häntä ei tarvittu. Jossain vaiheessa Mistress itse syötyään rapsutti häntä korvan juuresta, kuin koiraa, hajamielisen oloisesti keskustelun lomassa. Sitten hän asetti kämmenelleen ruokaa ja tarjosi sitä S:lle. Orjan hamutessa eväitään Mistressin kämmeneltä, vieras myhäili ja kommentoi tämän orjan syövän sananmukaisesti hänen kädestään. "Tietysti", virnuili Mistress hyväntuulisen oloisena, ja kommentoi silmää iskien "eihän tällainen tollo nyt lautasta tarvitse?" Syöttämisen ajan he keskustelivat niitä näitä, S oletti kaiken hänen korvilleen kuulumattoman puhutun jo saunassa. Lopuksi Mistress ojensi kätensä sormet levällään S:n kasvojen eteen, ja tämä nuoli käden puhtaaksi hidastellen, sormet yksitellen, imeskellen ne huolella ja itse toimituksesta suuresti nauttien. Nämä olivat palkitsevia hetkiä Mistressin kanssa!

"Riittää", sanoi Mistress, ja komensi orjansa siivoamaan pöydän. Leppoisa tunnelma oli tiessään. "Meillä on vielä tiedossa viihdykettä... jonka sinä meille tarjoat, pikku tolloni", hän sanoi saaden ilahtuneen hymyn nousemaan Siskon kasvoille, samoin kuin pieniä perhosia S:n mahanpohjaan. "Vauhtia! Ei tässä ole koko iltaa aikaa!"

S ei varmaan koskaan ollut suoriutunut niin nopsaan vastaavasta tehtävästä. Hän tiesi tämän äänensävyn kuullessaan, että pitää tapahtua ja nopeasti, varsinkin kun Mistressillä oli vieras, joka taatusti mielessään arvioi koko ajan hänen palvelualttiuttaan. Pian S oli taas vakiopaikassaan polvillaan istumassa Mistressin vieressä, odottamassa uusia ohjeita. Tämä kääntyikin heti S:n puoleen, ottaen hänen kasvoistaan lujasti kädellään otteella, joka peitti suun ja rutisti poskista, ja katsoi orjaansa silmiin sanoen "Nyt sinä, pikku idiootti kerrot Siskolle, mikä sinä olet..." S katsoi Mistressiä anoen, sehän olisi tosi noloa... mutta tämä tuijotti kylmästi takaisin, ja kysyi "Tarvitaanko pieni harjoitus ensin?"

Mistress nappasi S:n korvasta napakan otteen, ja veti tämän perässään mökkiin peilin eteen seisomaan, pakottaen tämän katsomaan itseään peilistä. "Luuseri. Tollo. Pikku idiootti. Mistressin persehuora. Toista! Ja läimäytä itseäsi joka sanan jälkeen!" S katsoi itseään peilistä, ja aloitti luuserista antaen itselleen läpsyn naamaan omalla kädellään. Mistress pudisteli päätään. "Ei oikein vakuuta, pikku tolloni", ja läimäytti orjaansa pari kertaa avokämmenellä molemmille poskille niin, että S:n korvissa suhisi. "Uudestaan! Nyt kunnolla!" S ryhdistäytyi, ja aloitti luuserista uudestaan. Tällä kertaa itse annettu läimäys kelpasi Mistressillekin, ja hän jatkoi listaa eteenpäin joka nimikkeen jälkeen itseään läimäyttäen. Poskiin kirpaisi, muttei S halunnut testata uudestaan Mistressin käsien kipakkuutta. "Näytät ihan tollolta, kun siinä harjoittelet", sanoi Mistress ja purskahti nauramaan. Tolloksi S itsensä tunsikin, jälleen kerran. Hän tiesi sen hetken, kun tämä piti kertoa Siskolle, olevan vielä nöyryyttävämpää; olihan vieras selvillä harjoituksesta ja terassilta kuuluvan kikatuksen perusteella... apua!

Taas napakka ote korvasta, ja tällä kertaa S sipsutteli Mistressin perässä Siskon eteen. "Sisko odottaa", Mistress tokaisi, ja komensi S:n polvilleen vieraansa eteen. "Minä olen... luuseri... tollo... pikku idiootti... ja rakkaan Mistressin persehuora!" S huudahti tuijottaen tiiviisti vieraan lakattuja varpaankynsiä, jottei näkisi tämän ilmettä. Se ei kuitenkaan estänyt häntä kuulemasta tämän ilahtunutta nauruntyrskähdystä, ja sen perään Mistressin kommenttia, joka ei oikeastaan edes yllättänyt. "Haluaako Sisko kokeilla?"

"Tietysti, jos sallit", Sisko sanoi nousten seisomaan, "haen vain vehkeeni autosta!" Mistress kääntyi orjansa puoleen ja sanoi "nyt hoonataankin molemmat reiät samaan aikaan, pikku tolloni!" S talutettiin korvasta halkovajan nurkalle, missä seisoi vanha sahapukki. Mistress otti tukevalla otteella kiinni tukkiin kiinnitetyistä pystypuista vuorotellen, ja kiersi ne pois paikaltaan. Jäljelle jäävä jaloilla seisova paksu tukki oli oiva alusta seuraavaan toimitukseen. S komennettiin pudottamaan farkkunsa pois, ja asettumaan vatsalleen tukin päälle. Mistress haki vajasta köyttä, eikä aikaakaan kun orjan jalat ja kädet oli sidottu sahapukin jalkoihin levälleen. S tunsi olonsa täysin avuttomaksi, mutta hän luotti Mistressiin.

S katseli, kun naiset pukivat vyödildot lanteilleen. Vertailivat vielä naureskellen, kummalla oli isompi, samalla vilkuillen syrjäsilmällä orjan ilmeitä. Mistress katseli vierestä huvittuneena, kun Sisko asettui S:n eteen, otti tätä hiuksista kiinni ja tarjosi miehisen lainaulokkeensa tälle imeskeltäväksi. "Näytäpä, tollo persehuora, mihin sinusta on!" hän yllytti pukkiin avuttomaksi sidottua orjaa. S lutkutti, imeskeli ja nuoleskeli dildoa parhaansa mukaan, olihan Mistress nähnyt kovasti vaivaa tähän koulutukseen. S muisti erinäisiä läimäyksiä ajalta, jolloin hän ei ollut tajunnut Mistressin tuntevan lanteillaan hampaidenkin osumisen dildoon. Ja sehän oli ehdottomasti kiellettyä. "Hyvin sujuu, kuten aina Sinun narttujesi kanssa", Sisko totesi ihastuneena, ja siirtyi sitten S:n taakse.

"Pane tollo vikisemään", Mistress sanoi Siskon työntyessä sisään. Hän itse asettui vuorostaan orjansa eteen, ja tämä hamusikin ahnaasti dildon suuhunsa. Siinä S oli sitten kahden daamin välissä rynkytettävänä, ynisten hiljaa. Naiset katselivat toisiaan hymyillen S:n yli, Mistressin lausahtaessa hyväntuulisesti "Kuin vanhaan hyvään aikaan, Sisko".

S nautti tilanteesta täysin rinnoin. Hän oli aina ollut pyllystään herkkä, ja harvinaislaatuinen tilanne, olla kahden daamin narttuna samaan aikaan, kiihotti häntä kovasti. Naiset muistuttivat häntä samalla siitä, millainen persehuora ja luuserinarttu hän olikaan. Hetken päästä Sisko vetäytyi, ja kehotti Mistressiä jatkamaan. Käyteltyään vielä hetken dildoaan, Mistress nappasi liukkarin kanssa mukanaan tuoman mustan lateksihanskan, ja veti sen käteensä. Hän työnsi sormensa S:n pyllyyn, ja aloitti hieromaan orjansa eturauhasta saaden tämän kiemurtelemaan ja voihkimaan nautinnosta. Juuri ennen, kun S olisi lauennut, hän lopetti. S melkein nyyhkytti pettymyksestä, miettien miten julma Mistress oli, kun jätti orjansa ilman täyttymystä. Mistress näytti olevan täydellisesti tietoinen ja hyvillään orjansa turhautumisesta, kun hän otti hanskan kädestään ja irrotti S:n pukista.

He palasivat terassille, naiset asettuivat mukavasti tuoleihin ja S nouti heille mökistä juotavaa. Sitten hänet komennettiin istumaan naisten jalkojen juureen, ja hellimään heidän jalkojaan. "Tee parhaasi, tollo, jos meinaat tulla tänään palkituksi!" Mistress tokaisi samalla, kun kahdet lakatut varpaat työnnettiin hänen eteensä. S hieroi molempien jalkoja, suukotteli jalkapohjia ja imeskeli varpaita antaumuksella. Sitten tuli se hetki, jota S oli odottanut. Hänet komennettiin runkkaamaan daamien edessä! Tietysti se onneton runkkari piti haukkua pystyyn. Mistress sylki häntä naamalle, ja levitti sen vielä ympäriinsa kädellään, nauraen moiselle tollolle runkkaripersehuoralle Siskon säestäessä...

-Mariella-

Takaisin tarinat sivulle