Tepin tarinaTepi

Kynttilöiden valo lankeaa mustalle seinälle, paljastaen vaaleana taustastaan erottuvan alastoman hahmon. Muilla seinillä roikkuvien erilaisten välineiden metalliosat kimaltavat heikosti nahan lomassa, luoden sopivan ilmapiirin jättäessään mielikuvitukselle vapauden kuvitella mitä kaikkea niillä voi tehdä. Tepi on kiinnitetty ranteistaan ja nilkoistaan nahkakahleilla seinässä oleviin lenkkeihin, kädet ja jalat levälleen, kasvot seinään päin. Asento ei ole järin mukava, ja jättää kaikki ruumiinosat Valtiattaren oikkujen ulottuville. Valtiatar on sonnustautunut tiukkaan pvc-korsettiin, stringeihin, sukkanauhoihin ja reisisaappaisiin, ja pitkät hansikkaat saivat Tepin huoahtamaan syvään ihastuksesta studiolle tullessaan.

Domina

Hän hengittää syvään, ja kuulostelee mitä on seuraavaksi tulossa. Takapuolta kuumottaa, vaikka Valtiatar sanoi vasta lämmitelleensä sitä raipalla. Korkojen kopina kuuluu aivan selän takaa, ja Tepi ryhdistäytyy. Pvc:n verhoama vartalo tulee aivan kiinni Tepin selkään, kädet kiertyvät hänen ympärilleen, ja vieno hajuveden tuoksu leijailee hänen nenäänsä saaden hänet miettimään mielessään muistavansa tuon tuoksun aina. Tepi nojaa vaistomaisesti päätään taaksepäin, lähemmäs Valtiatarta, voihkaisten hiljaa kuin pyytäen hellyyttä. Samalla hetkellä hän tuntee kuinka toiseen nänniin napsahtaa salakavalasti nipistin kiinni pakottaen hänet henkäisemään syvään. Valtiatar naurahtaa hiljaa, ja kiinnittää toisenkin nipistimen. Sitten, tarkistaakseen niiden kiinnityksen hän ottaa jälleen molemmista nipistimistä kiinni yhtä aikaa, ja vääntää niitä saaden Tepin vikisemään kivusta ja kiemurtelemaan nahkakahleissaan

Valtiatar toteaa orjan pääsevän tutustumaan yhteen hänen lempivälineistään. Tepi kurkistaa olkansa yli nähden melko harmittoman näköisen pienen kolmesta ketjusta koostuvan pienen piiskan. Valtiatar pyörittää sitä rennon näköisesti, mutta kun ketjujen päät osuvat Tepin pakaroille, on kuin niihin osuisi sarja pieniä sähköiskuja. Tepi nousee varpailleen jännittäen koko vartaloaan kaarelle, kun tuo pistävä tunne vain jatkuu siirtyen puolelta toiselle tuntuen välillä kovempana, välillä kevyempänä sen mukaan miten Valtiatar piiskaa pyörittää. Sitten tulee hetken tauko. Tepi valahtaa rennoksi ja saman tien taas älähtää ja jännittyy kun nuo hansikkain verhotut kädet vääntävät nänninipistimistä, tällä kertaa kovempaa. "Ei vielä", Valtiatar toteaa, ja hyväilee hetken orjansa pakaroita. Niissä näkyy pienen pieniä sinertäviä täpliä siellä täällä, sen harmittoman näköisen piiskan jäljiltä. Valtiatar riisuu hansikkaat pois paljastaen pitkät lakatut kynnet. Läimäytys kämmenellä, ja kipakka tokaisu "Ryhti!", kun orjan huomio hetkeksi taas herpaantuu kaiken huomion ollessa noissa käsissä jotka silittävät hänen pakaroitaan. Valtiatar kouraisee takaapäin Tepin haarojen välistä tämän pallit käteensä, ja puristaa terävät kyntensä syvälle hänen nahkaansa saaden taas pienen ulvahduksen aikaan.

Saman tien tuon tumman Valtiattaren kädessä on pitkä ruoska, ja se osuu yhä uudestaan Tepin pakaroille ja reisille saaden kohteensa kiemurtamaan ja voihkimaan. "Narttu, haluan kuulla kun vikiset", Valtiatar kuiskaa välillä orjan korvaan tullen ihan lähelle. Tepi huohottaa, hiki helmeilee iholla kynttilän loisteessa. "Nyt lasket ääneen loput kymmenen"! ja Tepi laskee, ulvahtaen joka iskun jälkeen, vaikka oli jo mielessään harkinnut uhmata Valtiattaren käskyä piruuttaan. Uhmakas ajatus unohtuu saman tien, hän yrittää olla nyyhkyttämättä ja kestää kuin mies… "Tämä on omaksi parhaaksesi, usko vain", Valtiatar toteaa tyynesti.

Ruoska kolahtaa lattialle huolettomasti. Tepi odottaa silmät kiinni, nauttien pienestä lepohetkestä. Takapuolta kirvelee nyt kunnolla, ja hän miettii mielessään koska ilkeää mennä taas kavereiden kanssa saunomaan. Kukaan kavereista ei tiedä Tepin harrastuksesta. Aivan kuin olisi lukenut hänen ajatuksensa, Valtiatar toteaa takapuolen olevan kunnossa ehkä jo viikon päästä… ja hymyilee omahyväisesti katsoessaan juomuja orjansa ahterissa irrottaessaan tämän seinältä. Nyt Tepi saa kääntyä ja katsoa tuota tummaa kiduttajaansa. Nopea nykäisy, ja Tepi sävähtää ja voihkaisee kivusta kun veri pääsee kiertämään nänniin. Aivan kuin se ei riittäisi, Valtiatar kumartuu lähemmäs ja näykkäisee hampaillaan kiinni nänniin saaden orjansa kiljaisemaan. Tepi katselee paikallaan lumoutuneena, kun toiseen nänniin kiinnitetty nipistin vedetään hitaasti irti, ja sormet kiertyvät sen ympärille. Taas Tepin on pakko huutaa ääneen kun Valtiatar ilkeästi hymyillen nipistää ja vääntää hänen nänniään.

"Nyt narttuhuora aion panna sinua", Valtiatar sanoo pukien samalla mustaa strapperia lanteilleen. "Mutta ensin opettelet yhden jutun"… Hän pakottaa Tepin polvilleen eteensä ja työntää dildon hänen suuhunsa pitäen tätä tukasta kiinni. Tepi miettii kumin maistuvan tosi pahalle, ja melkein yökkää ensin. "Et saatana oksenna" kivahtaa Valtiatar, ja Tepi alkaa hetken nieleskelyn ja alkuhämminkinsä jälkeen imeä dildoa. "Pitäisi sinun miehenä tietää, miten tuo kuuluu tehdä oikein?" Valtiatar sanoo, ja Tepi yrittää sen jälkeen tehdä homman niin kuin haluaisi omaakin kulliaan imettävän. Valtiatar pitää Tepin hiuksista kiinni kahta puolen, ja antaa samalla tahtia nartun työskentelylle. Pienen takeltelun jälkeen Tepi innostuu, ja jonkun ajan päästä suoritus näyttää kelpaavan jopa vaativalle Valtiattarelle.

"Riittää!" Valtiatar tokaisee, ja komentaa Tepin seuraavaksi menemään edellään holviin. Tepi tottelee nyt nöyrästi, ja astuu sisään holviin, jossa on keskellä tukevan näköinen sidontapöytä. Kynttilät valaisevat tämänkin tilan, vaikka yleisilme on valoisampi kuin edellisessä huoneessa. Tepi asettuu pöydälle makaamaan, ja Valtiatar kiinnittää käsissä edelleen olevien nahkakahleiden lenkit pöydän lenkkeihin siten, että Tepin kädet ovat vedetty ylöspäin. Ei mitään mahdollisuutta hipaistakaan Valtiatarta, vaikka Tepi on mielessään toivonut koko ajan pääsevänsä koskettamaan tuota vartaloa jossain vaiheessa, edes hetken. Jalat pujotetaan polvitaipeesta tukeviin lenkkeihin ylös, nilkat taasen katosta roikkuviin ketjuihin ja Tepi miettii olevansa siinä kuin tarjottimella, takapuoli ihan pöydän reunalla.

Tepi katselee lumoutuneena kun Valtiatar ottaa laatikosta parin mustia hanskoja, ja alkaa vetää niitä käsiinsä hidastellen, katsoen silmiin koko ajan. Tepin katse harhailee tämän tästä Valtiattaren lanteilla sojottavaan dildoon, tietäen mitä on tulossa. Liukastusvoidetta reilusti, ja sormi anaaliin. Valtiatar ei haparoi, vaan löytää heti orjansa taikanapin. "Miten tuo hieronta voi saada aikaan tällaista pientä nipistelyä sormenpäihin ja varpaisiin?" miettii Tepi hetken ennen kuin antautuu upean tuntemuksen vietäväksi. Hänen lantionsa alkaa keinua kuin itsestään, ja kuin muissa maailmoissa leijuva orja voihkii hiljaa Valtiattaren sormien käsittelyssä. Tepi huomaa niitä sormia tulleen sisälleen useammankin jossain vaiheessa. "Ihanaa", hän miettii leijuessaan jossain tajunnan rajamailla.

Valtiatar lopettaa yhtäkkiä jättäen Tepin palaamaan todellisuuteen. Seuraavassa hetkessä hän tuntee dildon tunkeutuvan sisäänsä Valtiattaren sanoessa "Nyt sinusta tuli minun ikioma huorani, narttu!" Ja huoraksi Tepi tosiaan itsensä tunteekin Valtiattaren käsittelyssä. Ajatus kiihottaa häntä suuresti. "Vikise, narttuhuora", Valtiatar komentaa ja Tepi vikisee kuten tottelevaisen nartun kuuluukin. Se on pelkkä raiskaus, sidottuna ja avuttomana hänen on otettava vastaan kaikki mitä vielä tuleman pitää…

-Mariella-

Takaisin tarinat sivulle