Baarikeikka


Kiitos matoselle, joka lähetti tämän tarinan Valtiattarelle.

Baarikeikka

Olen isokokoinen, lihaksikas, ja vaikka itse sanonkin, naisten keskuudessa todella suosittu mies. Eräänä iltana lähdin paikalliseen yökerhoon juhlimaan kavereitteni kanssa. Meillä oli hauskaa; juttelimme ja flirttailimme naisten kanssa. Esittelin kaikille halukkaille isoja hauiksiani. Naiset näyttivät pitävän kovasti trimmatusta vartalostani, ja kuten aina, he suorastaan jonottivat puhelinnumeroani. "Rumempia pitää alkaa kohta potkia pois", hihittelin mielessäni.

Kävelin baaritiskille, tilasin ja maksoin kaljan. Lähdin kävelemään kohti kavereitani miettien samalla kenet noista kuumista naisista tänään valitsen mukaani. Joku tönäisi minua ohi mennessään, ja lasista loiskahti olutta reilu annos hukkaan. Kiroilin mielessäni hävikkiä, ja huomasin sitten mihin kalja oli päätynyt. Baaritiskillä seisoskeli pienikokoinen vaalea nainen, jonka piikkikorkoiset saappaat olivat kastuneet. Nainen nosti jalkaansa harmistuneen näköisenä ylöspäin, saapas kiilteli oluesta märkänä.
“Anteeksi, muruseni!”, huikkasin ohimennen ja aioin jatkaa matkaani.
“Ei tarpeeksi hyvä”, nainen vastasi.
“Anteeksi mitä?”, kysyin ja pysähdyin.
“Sanoin että ei tarpeeksi hyvä! Sotkit saappaani ja sinun pitää hyvittää se minulle!” nainen sanoo hyytävällä äänellä. “Seuraa minua!”

Hän vaikutti hieman lyhyeltä minun makuuni, mutta uteliaisuuttani lähdin hänen mukaansa. Olin vakuuttunut kaikkien naisten olevan samanlaisia ja vain yhden asian perässä; seksin ja upean vartaloni. Poistuimme yökerhosta ulos kadulle, ja hän ohjasi minut läheiselle kujalle. “Ah, taas yksi ihana suihinotto tiedossa”, hekumoin itsekseni.

Kujalla nainen tönäisi minut seinää vasten, ja olin heti leikissä mukana! Tunsin kuinka nainen avasi housujeni napin, ja ujutti kätensä alushousuihin. Pian housut valahtivat nilkkoihini. Olin innoissani, olihan nainen todella kuuma misu, kaunis ja hyvävartaloinen. Nainen lopetti käsittelyn housuissa, katsoi minua silmiin hymyillen herttaisesti ja iskien silmää samalla kun hän nosti molemmat kätensä hartioilleni. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä mitä tapahtuisi seuraavaksi!

Ennen kuin tajusin mitä tapahtuu, nainen survaisi polvensa munilleni. Karjahdin ja taivuin eteenpäin. Polvi moukaroi pallejani yhä uudestaan, monta kertaa, ja lopulta valahdin tuskissani maahan, sekaisena kivusta ja yrittäen selvitä pahoinvoinnin aallosta joka tunti kääntävän vatsani sisällön ympäri. Kuulin hämärästi kivun läpi askelten lähestyvän. Kolme nuorta naista tuli kujalle. Yhdellä heistä oli pesäpallomaila, ja viimeinen asia jonka muistan, oli tuo maila naisen pään päällä ennen kuin se kajahti päähäni vieden minut armolliseen tajuttomuuden tilaan.

Heräsin pimeässä huoneessa. Mietin missä olen ja miten ihmeessä olen sinne joutunut. Naisten on täytynyt raahata minut autolle ja tunkea tavaratilaan. Pääni oli vieläkin sekaisin. Tunsin olevani alasti ja kylmissäni. Makasin jonkinlaisen kellarin lattialla, ja ainoa valo lankesi tilaan rappujen yläpäässä avoinna olevasta ovesta. Heikossa valossa erotin pikku hiljaa erilaisia muotoja ja laitteita, joita tilassa oli. Ranteissani ja nilkoissani oli rautaiset lenkit, jotka olivat kiinnitetty toisiinsa väljästi paksulla ketjulla. Ketjun toinen pää oli kiinnitetty seinään. Yritin irroittaa lenkkejä käsistäni. Lakkasin pian yrittämästä, kun totesin, ettei niistä niin vain irtaudutakaan. Pystyin liikkumaan, mutten kovinkaan kauas!
“Mitä helvettiä tämä tarkoittaa?” huusin. Vastausta ei kuulunut.
“Saakelin hullu ämmä, tule päästämään minut irti! Tämä leikki on mennyt jo liian pitkälle!”

Jonkin ajan kuluttua rappujen yläpäässä ovi aukeaa kokonaan. Pitkiin mustiin reisisaappaisiin verhotut jalat kävelevät portaita alaspäin, kunnes näkyviin tulee nahkaiseen minihameeseen ja valkoiseen puseroon pukeutunut nainen. Hän näyttää vielä upeammalta kuin muistinkaan! "Mutta hän on psykopaatti", muistutin itseäni.
“Ei kannata huutaa, kukaan ei kuule sinua”, hän sanoi.
“Päästä minut täältä senkin hullu narttu!”, huusin ja revin samalla kahleitani.
“Sinun pitää olla kiltti poika, tai sinun käy huonosti” hän sanoo hiljaisella mutta ilkeällä äänellä.
Vaikka yritinkin tuolle naiselle esittää kovaa jätkää, tunsin kuinka syvä pelko alkoi hiipiä sisälläni.
“Loiskit kaljaa saappailleni, siitä hyvästä sinua pitää rangaista ja kouluttaa!”
Heikossa valossa näin hänen kurkottavan seinältä pitkän ruoskan. Nousin seisomaan ja kysyin “mitä oikein aiot?…”.
“Eikö se ole itsestään selvää, poika? Aion opettaa sinulle vähän käytöstapoja! POLVISTU!"
Seisoin edelleen.
“Jaa haluat tämän rankemman jälkeen? Joka tapauksessa saat mitä ansaitset”, hän sanoi.

Hän heilautti ruoskaa, ja heti ensimmäisen iskun jälkeen aloin kauhean kiroilun. Mitä kovemmin kiroilin ja kieltäydyin menemästä polvilleni, sen kovemmin seuraava ruoskan isku tuli. Kestän mielestäni hyvin kipua, mutta jatkuva ruoskiminen alkoi murtaa tahtoni. Kyyneleet alkoivat valua silmistäni, kun ruoska pureutui nahkaani joka iskulla. Ikuisuudelta tuntuvan ajan ja lukemattomien piiskaniskujen jälkeen putosin polvilleni, ja anoin häntä lopettamaan. Aloin täristä holtittomasti, olin muuttunut vikiseväksi matelijaksi lattialla, koin syvää häpeää itkiessäni tuon kauniin naisen nähden.

“Voin harkita olla kiltti sinulle, jos suutelet saappaitani.” hän sanoi pehmeästi.
Nainen asettui seisomaan eteeni. Aloin nuolla Hänen saappaitaan, vaikka inhosinkin siitä hyvästä itseäni. Olin hämmästynyt siitä tyytyväisyyden ja kiitollisuuden tunteesta joka hetken kuluttua valtasi minut. En uskonut todeksi että huomasin haluavani nuolla noita saappaita oikeasti, ja tein sen vieläpä nöyrästi ja innolla. Halusin vain palvella tätä upeaa naista. Nyt ja aina.

-matonen-

Takaisin tarinat sivulle