Domina Mistress Mariella - Miksun treffitMIKSUN TREFFIT

Miksu koputti oveen ja jäi odottamaan. Hän oli malttamaton tapaamaan naisen, jonka kanssa oli tanssinut ja keskustellut edellisenä viikonloppuna ravintolassa. Tuo tumma nainen oli tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Miksuun, ja hän mietti olevansa todella onnekas naisen suostuttua tapaamaan hänet. Vaimo oli kyllä huomannut hänen kiinnostuksensa tähän naiseen liityttyään hänen seuraansa loppuillasta, mutta fiksuna miehenä Miksu oli saanut hänet vakuuttuneeksi siitä, että kyseessä oli vain viatonta hauskanpitoa rakasta vaimoa odotellessa. Viatonta! Miksu myhäili mielessään ajatustensa tätä upeaa naista kohtaan olevan kaikkea muuta kuin viattomia!

Ovi aukeni, ja siinä hän oli. Miksun märkien päiväunien kohde viime päivien ajalta! Nainen nyökkäsi, ja hymyili vienosti astuessaan hieman sivuun jotta Miksu pääsisi eteiseen. Nainen halasi Miksua lämpimästi, ja hän näki jo sielunsa silmin heidät peuhaamassa makuuhuoneen puolella. "Haluaisitko seksiä kanssani?", hän kysyi pehmeästi. "Tämä on helpompaa kuin luulinkaan", Miksu mietti itsekseen. Miksu voihkaisi, ja sanoi "kysytkin vielä!" Nainen veti Miksun kädet hellästi selän taakse, ja hän tunsi jotain viileää hipaisevan käsiään. Kuului "klik", ja vielä toinenkin "klik". Samassa Miksu huomasi käsiensä olevan jumissa. Käsiraudat! Nainen irrottautui syleilystä ja kurkottautui ottamaan läheiseltä pöydältä jotakin. Miksu nyki käsiään hetken, kirosi ja kääntyi taas naista kohti. Samassa hänen näkökenttänsä pimeni naisen heittäessä jonkunlaisen säkin hänen päähänsä. "Mitä helvettiä tämä tarkoittaa?", hän tivasi naiselta. Nainen nauroi, ja alkoi töniä Miksua eteenpäin käytävällä.

"Liikettä niveliin, ei tässä ole koko päivää aikaa", nainen sanoi kylmällä äänellä. Hän töni Miksua voimakkaasti eteenpäin, kunnes hän pysäytti vankinsa tuolin viereen ja tuuppasi tämän istumaan. Hän napsautti käsiraudat kiinni palohakoihin, jotka olivat kiinnitetty tuolin selkäpuolelle, ja kiinnitti raudat myös Miksun jalkoihin. Eipä siitä tuolilta kyllä mieli tehnyt mihinkään sokkona lähteäkään."No niin, luuseri, nyt me keskustelemme vähän sinusta ja vaimostasi", nainen sanoi. Miksu ei vastannut mitään. Hän ei kerta kaikkiaan käsittänyt, miten hänen vaimonsa tähän liittyi. Nainen otti pussin pois Miksun päästä, ja läimäytti tätä voimakkaasti kasvoihin. Miksu räpytteli vielä silmiään yrittäen totutella valoon, kun tuli uusi läimäys. Nainen tuijotti kylmästi Miksua hetken, ja hymyili vienosti huomatessaan punan nousevan kohtiin, joihin oli lyönyt. Hän käveli noutamaan savukkeensa läheiseltä pöydältä, ja sytytti yhden. Hän otti toisen tuolin, asetti sen Miksun eteen ja istui sille hajareisin tuijottaen Miksua tiukasti silmiin, ja puhaltaen savua hänen silmilleen. Miksun oli pakko kääntää katseensa.

Tumpattuaan savukkeen nainen nousi, ja nouti lisää tarvikkeita. Hän repäisi Miksun paidan rintamuksesta auki niin että napit lentelivät. Hän otti muutaman hauenleuoilta näyttävän nipistimen ja kiinnitti ne Miksun nänneihin. Miksun silmät seurasivat hänen toimiaan, pienet johdot kiinnittyivät näppärästi nipistimiin, ja johtojen toinen pää pieneen rasiaan. Nainen halusi tietää kaikkien naisten nimet joiden kanssa Miksu oli vaimoaan pettänyt. "Arvaa kerronko", Miksu totesi uhmakkaasti, ja kiljaisi tuskasta kun nainen painoi paria nappia siitä mystisestä rasiasta. "Voi helvetti, sähköä", Miksu mietti mielessään. "Ihanaa ettet tee tästä liian helppoa", nainen myhäili. Hän antoi Miksun kiemurrella hetken tuskissaan, käänsi virran pois ja kysyi uudestaan. Miksu nipisti suunsa kiinni uhmakkaasti, ja sai siitä hyvästä lisää sähköä. Voimakkuus oli selvästi kovempi kuin aiemmin, ja hän ei voinut olla huutamatta. Tuntui että kipu kesti ikuisuuden, sitten se loppui.

Nainen sytytti uuden savukkeen, ja kysyi uudestaan. Miksu sanoi hätäpäissään muutaman nimen, jotka muistuivat mieleen viikonloppureissuilta kavereiden kanssa. Lisää sähköä! Miksu kiljui ja kiemurteli tuolissaan, nainen kysyi lempeästi vieläkö muistuu muita nimiä mieleen. Vielä löytyi kaksi, ja sitten Miksu vannoi ettei muita ole. Eihän hänellä ollut syytä valehdella tälle vieraalle naiselle. Hän kertoi naiselle juurta jaksaen kaikki reissunsa ja tyttöystävänsä. Nainen näytti tyytyväiseltä ja irrotti nipistimet. "Siinä taisi tosiaan olla kaikki", hän sanoi.

Nainen veti verhon syrjään, ja sen takaa astui esiin Marjo, Miksun vaimo! Miksu ei järkytykseltään pystynyt muuta kuin tuijottamaan noita kahta naista. Marjo näytti kovin itkuiselta ja vihaiselta. "Miksei hän sano mitään?", Miksu mietti mielessään. Syy selvisi pian. Naiset irrottivat raudat tuolista, ja nostivat Miksun jaloilleen. Nöyränä ja pää painuksissa hän seurasi heitä seinän viereen. Hänen kätensä kiinnitettiin seinässä oleviin lenkkeihin, ja housut avattiin ja pudotettiin alas. He eivät vieläkään puhuneet mitään. Nainen otti ruoskan, ja veti muutaman napakan sivalluksen Miksun pakaroille ja selkään saaden tämän vavahtamaan kivusta. Sitten hän ojensi ruoskan Marjolle, joka otti sen vapisevin käsin vastaan. "Olen pahoillani että epäilyksesi osoittautuvat oikeaksi", nainen sanoi Marjolle. "Tämä lutka on ansainnut kunnon selkäsaunan, nyt voit purkaa kaiken vitutuksesi". Hän sytytti taas uuden savukkeen asettuen istumaan mukavasti ja seuraamaan tulevaa rangaistusta.

Ja Marjohan rankaisi. Miksu kiemurteli tuskissaan ruoskittavana, ja oli lopen uupunut Marjon lopettaessa. Iho kirveli, ja Miksu tiesi että seuraavan parin viikon saunaillat oli syytä unohtaa; kukapa sitä kehtaisi sinipunaista persettä kavereille näyttää...

-Mariella-

Takaisin tarinat sivulle