Domina Mistress Mariella - RisteilyRISTEILY

Jussi harppoi laivan käytävällä eteenpäin. Hän oli innoissaan, koska juuri pidetyssä palaverissa päästiin erinomaiseen diiliin uuden yhteistyökumppanin kanssa. Jussi mietti itsekseen, ettei miehellä voisi asiat paremmin olla. Hän oli hyvin varakas ja bisnekset sujuivat erinomaisesti. Naiset piirittivät häntä, eikä yksin siksi, että hän oli valmis tuhlaamaan rahojaan surutta heidän tyytyväisenä pitämisekseen. Hän oli raamikas, komea mies ja tiesi sen itsekin.

Käytyään hytissään siistiytymässä, Jussi suunnisti laivan ravintolaan. Nyt piti saada seksiä kruunaamaan muutoin erinomaisen mallikkaasti sujunut päivä! Pikaisen yleissilmäyksen jälkeen hän suunnisti baaritiskille ja tilasi juoman. Sitä siemaillessa hänellä oli aikaa katsella paremmin, millaisia naikkosia tänään oli tarjolla. Montakin kaunista naista pisti väkijoukosta silmään, mutta Jussi huomasi katseensa harhailevan baaritiskin toiselle puolelle tämän tästä. Siellä istui kaksi hoikkaa, hyvin itsevarman oloista naista, jotka näyttivät silmäilevän ihmisiä jokseenkin huvittuneen näköisinä, keskustellen ja nauraen välillä iloisesti. Molemmat olivat noteeranneet myös hänet, Jussi itsekseen tyytyväisenä totesi. Kun katseet olivat kohdanneet useamman kerran, Jussi siirtyi jututtamaan naisia. Vaalea esittäytyi hymyillen Donnaksi, lyhyempi ja nuorempi oli nimeltään Suvi. Jussi pani ilahtuneena merkille naisten asut; molemmilla oli seksikkäät vartalonmyötäiset mekot ja korkein stilettokoroin varustetut kengät.

Ilta meni leppoisasti jutellessa ja tanssiessa. Molemmat painautuivat provosoivasti lähelle, ja antoivat ymmärtää, että tässä oli sellainen kaksikko mitä Jussi oli etsinytkin. Jussin kysymykseen jatkoista hytissä, molemmat myöntyivät epäröimättä. Se oli kyllä asia, josta Jussin olisi ehkä pitänyt hieman olla huolissaan, yleensä naiset ainakin näennäisesti epäröivät ennen myöntymistä esitettyyn kutsuun. "Tänään kaikki sujuu kyllä kuin rasvattu", Jussi mietti samalla kun mielessään riisui naisia ja arpoi kumpaa ensin panisi. Hän oli aina haaveillut tilaisuudesta kimppakivaan kahden naisen kanssa, ja vihdoinkin tämä fantasia toteutuisi!

Naiset halusivat Jussin omaan hyttiinsä. He olivat hädin tuskin ovesta sisällä, kun Suvi tuli suutelemaan Jussia kiihkeästi. Hetken päästä, kassiaan hetken pengottuaan Donna tuli hänen selkänsä taakse ihan lähelle, nyppi paidanhelman pois housuista ja sujautti kätensä hivelemään Jussin litteää vatsaa pitkillä kynsillään. Hetken päästä Donna hellästi mutta päättäväisesti veti Jussin kädet hänen selkänsä taakse. Jussi suuteli Suvia niin antaumuksella, ettei ensin tajunnut mitä seuraavaksi tapahtui: kuului pari terävää kliksahdusta kun käsiraudat napsahtivat hänen ranteisiinsa selän takana, häneltä avattiin housut, ne pudotettiin nilkkoihin ja hänet tuupattiin melko kovakouraisesti istumaan sängylle. "Luulitko sä pääseväs pillun päälle?" Donna kysyi nostaen Jussin paidanhelmaa. Molemmat naiset kumartuivat katsomaan mitä alta paljastui, ja räjähtivät nauramaan. "Onpas surkean näköinen uloke tällä gigololla", totesi Donna, ja Suvi nyökytteli vastaan.

Jussin järkyttynyt ilme paljasti hänen ajatuksensa. Naisethan ovat kehuneet sitä isoksi? "On tainnut naisväki kehua vain lämpimikseen sulle tätä, kun eivät ole tahtoneet pahoittaa sun mieltäsi? Eihän tällä ole mitään virkaa!". Donna läimäytti muutaman kerran napakasti Jussin elintä, ja se sai Jussin kauhuksi puoliksi heränneen veikan täyteen erektioon. Suvi piti teatraalisesti Jussin paidanhelmaa ylhäällä, molemmat katselivat ja virnistelivät. "Onpa ruma", sanoi Suvi, ja pudisteli päätään. Jussi oli sanaton. Hän vain tuijotti epäuskoisena naisia vuoron perään. Donna tarrasi yhtäkkiä Jussin palleista kiinni, ja rutisti pitkät kyntensä niiden ympärille ja rykäisi. Jussilta karkasi vingahdus. Puristus ja veto jatkui samalla kun Donna tuijotti tiukasti Jussia silmiin sanoen: "Tästä tuleekin sulle nyt hiukan erilainen panoreissu, muru".

Seurasi pari läimäystä hämmentyneen miekkosen molemmille poskille. Jussi hätkähti, kun Donna sylkäisi häntä naamaan. Samoin teki Suvi. Eikä Jussi saanut vieläkään sanaa suustaan järkytykseltään. Eihän tällaista voi oikeasti tapahtua? Donna poimi kassistaan huivin ja dildovyön. "Hyvänen aika", Jussi mietti tuijottaessaan isoa mustaa dildoa, joka oli kiinnitetty nahkaremmeihin. Eipä ollut ihme, että daamit nauroivat hänen varustustaan! Donna kääntyi virnuillen Jussiin päin, ja sanoi:" Koolla on väliä. Kaikki muu on pienimunaisten propagandaa!" Suvin hihitellessä taaempana. Sitten hän kohotti lyhyen mekkonsa helmaa ja ujutti stringinsä päältään. Hän puristi ne palloksi, tunki ne Jussin suuhun ja kietaisi huivilla paketin suukapulaksi. "Muff, muff" oli ainoa mitä Jussin puhumisyrityksistä sai sen jälkeen selvää. "Pää kiinni, luuseri! Katso ja ota opiksi." Donna sanoi pehmeällä äänellä, kun Jussi yritti mutista vastalauseitaan. Muutama kipakka läimäytys Jussin kikkelille, ja sen jälkeen naiset keskittyivätkin toisiinsa.

Jussi seurasi seuraavaa näytelmää kuin lumottuna. Kaksikko riisuutui kiirehtimättä. Suutelivat, hyväilivät, nuolivat toisiaan, nauttivat toisistaan. Jussin erektio ei ottanut laantuakseen, päin vastoin. Hänenhän tuossa pitäisi olla mukana! Donna puki dildovyön päälleen ja työntyi Suviin. Jussi parka melkein tärisi turhautumistaan, kädet selän takana ei pystynyt edes runkkaamaan! "Tekisikö mielesi räplätä sitä turhakettasi?" Donna kysäisi hymyillen pahanilkisesti samalla kun nussi antaumuksella Suvia Jussin edessä.

Kun Suvi oli tyydytetty, Donna tuli Jussin eteen ja otti huivin auki ja poisti pöksyt Jussin suusta. Tämä alkoi heti anelemaan että hänkin saisi. Donna näytti harkitsevan hetken asiaa, oli ymmärtävinään väärin ja lupasi Jussille sitten samaa kuin Suvillekin. Hän työnsi vielä Suvin eritteistä märän dildon Jussin suuhun ja komensi imemään ja nuolemaan sen puhtaaksi. Molemmat nauroivat, kun Jussi posket punoittaen siisti dildoa määräyksen mukaan. Samalla hän sai kuulla olevansa pelkkä luuseri ja runkkari, panomies muka, paskan marjat!

Kaikesta huolimatta Jussi elätteli vielä toivoa, että pääsisi pukille. Hänet komennettiin seisomaan, ja Suvi irrotti käsiraudat. "Sun täytyy käydä vähän siistiytymässä tuossa vessan puolella ennen kuin jatketaan hauskanpitoa", sanoi Donna hymyillen. "Ihanaa, kääntyihän tämä sittenkin kuten pitää", mietti Jussi täpinöissään. Donna työnsi Jussia taaksepäin edellään, kävely oli kömpelöä, koska housut olivat edelleen nilkoissa. "Tuosta ovesta", Donna sanoi, ja tuuppasi Jussia eteenpäin kynnyksen yli. Ennen kun ovi paiskattiin kiinni, Jussi kuuli miten molemmat daamit nauroivat katketakseen. Siinä hän oli, housut kintuissa, kikkeli paistoi paidan helman alta terhakasti pystyssä, kun Jussi kääntyi ja tajusi tupsahtaneensa ovesta suoraan uunituoreen liikekumppaninsa eteen hyttikäytävälle.

-Mariella-

Takaisin tarinat sivulle