Yhteystiedot, Sessiovaraukset - Domina Mistress Mariella

Yhteystiedot Mistress Mariella

sähköposti: mariella(a)mistressmariella.com
tai dominamariella(a)gmail.com
puhelin: 046 647 7691 (soita numero näkyen)

Ajanvaraus

Sessioon pääsee vain ajanvarauksella, ensisijaisesti puhelimitse. Olen tavattavissa kalenterin mukaan omilla studioillani Turussa ja Pieksämäellä, ja säännöllisen epäsäännöllisesti Oulussa.

Sessio kannattaa varata päivää, kahta ennen, jotta saat varmistettua itsellesi sopivan ajan. Kalenteriin merkittyinä työpäivinä voit soittaa ja koettaa onneasi myös saman päivän aamuna, mutta millään "kymmenen minuutin varoitusajalla" et sessioon pääse. Aamupäivän sessioajat on varattava edellisenä päivänä! Viikonloppuisin sessiot sovittavissa, mutta ne on varattava viimeistään perjantaina.

Kaikki sessioni ovat luottamuksellisia ja kahdenvälisiä, en anna tietojasi kolmansille osapuolille.

Voit siis ottaa yhteyttä

-sähköpostitse: mariella(a)mistressmariella.com tai dominamariella(a)gmail.com

Kerro hieman itsestäsi, ja minkälaisesta sessiosta olet kiinnostunut; kerron onko sen toteuttaminen minun kanssani mahdollista.

Lähetän sessiokyselykaavakkeen vain ajanvarauksen jo tehneille henkilöille, mikäli näen sen tarpeelliseksi sessiota koskevien keskustelujen perusteella, tai se täytetään paikan päällä. On paljon sessiovaihtoehtoja, jolloin sitä ei tarvita laisinkaan. Asiattomiin viesteihin ja yhdellä lauseella tehtyihin "kyselyihin" en todennäköisesti vaivaudu vastaamaan lainkaan.

-puhelimitse: 046-647 7691

Paras aika soittaa on luonnollisesti kalenteriin merkittyinä työpäivinä ja työaikoina. Soita numero näkyen; en ota varauksia "tuntemattomista" numeroista, en näin ollen myöskään vastaa niihin. Muista asiallinen puhelinkäytös!

Ei tekstiviestejä! Mikäli en heti vastaa puheluusi, älä heitä kirvestä kaivoon vaan soita jonkin ajan kuluttua uudelleen; teen paljon pitkiä sessioita, joiden aikana en luonnollisestikaan vastaa puhelimeen.

Jos et pääsekään...

... tulemaan sovittuun sessioon: peruuta varaus ajoissa! Mikäli "unohdat" ilmoittaa esteestä, päädyt mustalle listalle, etkä pysty jatkossa enää varaamaan aikaa sessioon.

Yhteystiedot, Sessiovaraukset - Domina Mistress Mariella